German flag

Drömstugan för konferensen eller
familjesemestern
i Idre Fjäll.

Välkommen till Idres mysigaste boende

Bo eller konferera i den här fantastiska fjällstugan med plats för upp till 24 personer. Idrekupan är ett vackert parhus beläget i Fjällbäckens stugområde mellan Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll. Här erbjuds en inspirerande mötesmiljö i storslagen fjällnatur med Burusjön och Städjan-Nipfjällets naturreservat som närmsta grannar. Idre Fjäll erbjuder i sin tur en mängd olika året runt-aktiviteter och med bil tar det endast fyra minuter till närmsta lift. Välkommen att hyra det här drömboendet till företagsfesten, kick-offen, konferensen eller familjesemestern!

Hyr hela eller halva stugan

Idrekupan är en mycket rymlig stuga med tre våningar som kan delas upp i två identiska lägenheter. Är ni under tolv personer går det självklart bra att hyra ena halvan av boendet. Båda lägenheterna erbjuder ett varsitt rymligt allrum och hyr ni hela stugan kan ni möblera om och anpassa rummen efter era önskemål.

Låt företaget mötas och umgås i en hemtrevlig atmosfär på kick-offen och passa på att ta del av Idre Fjälls äventyrliga aktiviteter. Gör familjesemestern eller konferensen till en unik upplevelse ni sent kommer att glömma.


12 bäddar

Varje lägenhet har ett trivsamt allrum med öppen spis, ett mysigt loft på tredje våningen, relaxrum med bastu, anslutande vinkällare samt två badrum, tvättstuga och dusch.

24 bäddar

Använd ett allrum som mötesrum och ett som sällskapsrum. Ni har även tillgång till två fullt utrustade kök vilket passar perfekt för gemensam matlagning på kick-offen.

Aktiviteter i Idre

Idre Fjäll erbjuder en mängd olika upplevelseaktiviteter kopplade till den hänförande omgivningen. Förutom skidåkning och vandring erbjuds aktiviteter som hundspann, samisk kultur och forsränning. Här hittar ni aktiviteterför alla åldrar och årstider!

Om oss

Vi är bröderna Robert och Richard Björk som till vardags driver service- och entreprenadföretaget Edekyl & Värme AB. Påsken 2008 var vi på fjällsemester på Idrefjäll och upptäckte denna fantastiska tomt. Stugområdet heter Fjällbäcken och ligger mittemellan Idrefjäll och Himmelfjäll. Det tog oss fem år av tankar och förberedelser att komma fram till vad vi ville bygga.


I maj 2014 togs det första spadtaget i arbetet med att uppföra ett hus byggt på drömmar och inspiration. Vårt hus är designat för att ge möten och rekreation en extra dimension.

Vi har kombinerat modernt byggande med klassisk design och den senaste tekniken när det gäller energiåtgång och användning av naturmaterial.


För att nå framgång i företagandet och som individ måste man ge sig tid till inspiration och reflektion. Genom att mötas i en naturligt vacker miljö för rekreation och motion hoppas vi kunna ge er en unik upplevelse som gör att ni vill återvända år efter år.


Vi önskar er hjärtligt välkomna till Idrekupan!

Boka Idrekupan

Hyr hela eller halva Idrekupan till nästa konferens eller semestertillfälle.

Kalender

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig till oss med frågor om Idrekupan!

richard@edekyl.se — 070-298 80 93